Loading Laddar...
 

C1 - medeltung lastbil

 

 

 

 

 

Komplett tungutbildning för företag och privatpersoner. Med lång erfarenhet av branschen kan vi erbjuda en verklighetsförankrad och komplett yrkesförarutbildning.

Innan utbildningen måste ett körkortstillstånd ansökas med bifogat läkarintyg. Vid godkänt körkortstillstånd är det möjligt att boka prov och tillåtet att övningsköra.

Under utbildningen genomgås lärarledd lastbilsteori, körning och självstudier. I förarutbildningen erbjuder vi även yrkeskompetensutbildningens grund- och fortbildningskurser.

Utbildningen skräddarsys helt utifrån elevens önskemål och förutsättningar. Detta i form av studietakt, lärandeform och anpassat utbildningsmaterial.

Vid intensivkurs är följande ett förslag på kursupplägg. Yrkesförarutbildningen påbörjas med två till tre dagar teoriutbildning. Utbildningen sker med lärarledd lastbilsteori och självstudier. I samband med teoriutbildningen bokas ett kunskapsprov hos Trafikverket. Först vid ett godkänt kunskapsprov är körprov och resterande utbildning möjlig att bokas in.

Den praktiska yrkesförarutbildningen sker under två veckor med tredje vecka för körprov. Godkänt kunskapsprov är giltigt ett år efter provdatum.

Vi erbjuder hjälp att ansöka om förlängd provtid eller muntligt kunskapsprov. Självstudierna kan anpassas med förlängda provtider på elevcentralen och ljudböcker.